Mobil Oyunlar

PUBG Mobile KR 1.0 güncelleme yayın tarihi ve saati?

pubg mobile kr 1.0 güncelleme yayın tarihi ve saati?

PUBG Mobile KR 1.0 güncelleme yayın tarihi ve saati?

  • PUBG Mobile KR 1.0 güncellemesi 07:30 KST ile 13:00 KST arasında yayınlanacak.
  • New Era güncellemesinin boyutu iOS kullanıcıları için 1 GB, Android kullanıcıları için 1.5 GB olacak.

PUBG Mobile KR, Kore ve Japon bölgelerinin kullanıcıları için oluşturulmuş popüler battle royale oyununun bir versiyonudur. Ufuktaki PUBG Mobile 1.0 New Era güncellemesiyle hayranlar heyecanlanıyor ve bu sürümde yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Güncelleme tarihi ve saati resmi olarak açıklandığı için bekleme süresi nihayet sona erdi. Bu yazıda aynısını tartışıyoruz.

PUBG Mobile KR 1.0 güncelleme yayın tarihi ve saati

Kore versiyonunun 1.0 güncellemesi 8 Eylül 2020’de çıkacak . 7:30 AM KST (4:00 AM IST) ile 13:00 PM KST (9:30 AM IST) arasında sunulmalıdır . Ancak cihaza göre farklılık gösterebilir.

KR / JP bölgesindeki kullanıcılar, oyunu Google Play Store ve Apple App Store üzerinden doğrudan güncelleyebilecekler. Ancak, başka herhangi bir alandaki oyuncuların TapTap uygulamasını kullanarak oyunu güncellemeleri gerekecektir. Güncellemenin boyutu iOS kullanıcıları için 1 GB ve Android kullanıcıları için 1,5 GB olacaktır.

Güncellemenin gerçekleşmesi için oyunun sunucuları kapatılmayacaktır. PUBG Mobile’ın eski sürümünün daha yeni müşterilere sahip oyuncularla eşleştirmeyi desteklemeyeceğini de unutmamak gerekir. Bu nedenle, mevcut olduğu anda oyunun güncellenmesi tavsiye edilir.

Güncelleme, Erangel haritasının yenilenmiş versiyonunun da piyasaya sürülmesiyle PUBG Mobile’da pek çok değişiklik getirecek. Bu önemli güncellemenin hayati bir yönüdür ve ayrıca kullanıcı arayüzü ve grafiklerde de büyük değişiklikler yapılacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu